Machinepark

De borduurstudio beschikt over 3 borduurmachines.
De grootste is de meistergram 900XLC.
Deze sterke zigzag machine is vooral erg goed in het personaliseren van handdoeken. Met zijn hoge snelheid is een order van 50 handdoeken met elk een eigen naam geen probleem voor hem.
Naast de standaard 20 letterfonts beschikt de meistergram ook over diverse eigen afbeeldingen.
De 2 andere machines zijn de brother PR-600 en PR-650. Beide zijn 6 naalds steek/lus machine die aangesloten zijn op mijn pc. Vanuit deze computer is het mogelijk om elk gewenst plaatje en/of logo om te zetten in een borduur bestand.

Alledrie de machines hebben een maximaal borduurformaat van 20x30cm en zijn tevens voorzien van een capframe waarmee we dus ook caps van teksten en afbeeldingen kunnen voorzien.

De robocraft snijplotter
Deze snijplotter kan maximaal stickers snijden van 20x100cm. We beschikken over 2 soorten folie. De eerste folie is bestemd voor op kleding en wordt door middel van hitte op de kleding gedrukt. Ook bijvoorbeeld tassen, portemonee en cd hoesjes zijn geen probleem.
De tweede folie wordt geplakt zonder hitte en is geschikt voor op auto’s fiets, boten, lunchtrommels en drinkbekers. Eigenlijk alles met een gladde ondergrond

De sprint-hittenpers
Deze wordt gebruikt voor het  bedrukken van de kleding met de stickers. Ook wordt hij gebruikt voor de muismatten en onderzetters die bedrukt kunnen worden met afbeeldingen.

Bekerpers
Zoals de naam al zegt wordt deze gebruikt voor het bedrukken van de bekers. Deze kunnen bedrukt worden met bestelde sublimatie printen of eigen kleuren printen.

Naaimachine
De pfaff naaimachine voor alle kleine naaiklusjes die we tegenkomen.

Brother DCP_585CW kleurenprinter
Deze kleurenprinter wordt gebruikt voor het maken van de kleurenprints voor de muismatten armbanden en onderzetters.

Ricoh GX e3300n sublimatieprinter
Speciale printer met sublimatie inkt voor het uitprinten van de sublimatie printen voor op de bekers en kleding.