Borduren

Borduur Studio Gerda is al sinds 2001 gespecialiseerd in het borduren van allerhande textiel. Wij beschikken over diverse borduurmachines waarmee wij naam of logo perfect op uw kleding kunnen borduren. Het bedrijf is gevestigd te Nieuw-Vennep in een modern bedrijfspand. Borduur Studio Gerda borduurt diverse soorten materialen met gebruikmaking van een hoogwaardig machinepark.

Borduur Studio Gerda is een flexibel, meedenkend en klantvriendelijk bedrijf met veel mogelijkheden.

Een geborduurd logo of geborduurde tekst is niet zo kostbaar als het uiteindelijke product doet vermoeden. De door de  Borduur Studio geborduurde logo’s en teksten zijn van duurzame kwaliteit: machinewasbestendig, kleurecht en onverslijtbaar.

Voor het borduren van een logo berekenen wij éénmalig logokosten. Het aantal gewenste kleuren is geen prijsbepalende factor.

Wij kunnen ook ruim assortiment aan textiel leveren. Van cap tot trui en van babykleing tot polo bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse catalogi liggen met een ruime keuze aan kleding. Alle textiel is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en maten en kan worden voorzien van een geborduurde tekst of logo. Niet alleen het borduren van de naam of het logo is mogelijk; u kunt ook kiezen uit honderden standaard afbeeldingen om het geheel een nog mooiere uitstraling te geven.

Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te borduren. Mooi om te dragen en een heel leuk persoonlijk cadeau.

Naast borduren kunnen wij uw kleding ook voorzien van flex stickers. Deze bedrukkingsmethode heeft als voordeel dat er geen zeef- en filmkosten worden berekend.

Ook voor badges en/of emblemen, kunt u bij ons terecht. De levertijd is ongeveer vier weken voor grotere aantallen. Voor de kleine oplagen geldt een levertijd van ongeveer twee weken. Informeer naar de prijzen!